Földrajzi hely/megye: Budapest
Munkavégzés cím:
Jogviszony: Teljes vagy rész munkaidö

Az állásajánlat:

    20 19.02.26 -- 14:04 - óráig volt érvényes. Már nem jelentkezhetsz.
Olyan munkatársat keresek, aki szívesen foglalkozna ügyfeleinkkel, bővítené ügyfélkörünket, segítene eligazodni családoknak a pénzvilágban.
Sajnos a lakosság jó részt csak alapadatokkal rendelkezik, ki vannak éhezve a hasznos és pontos információkra.

Ön szívesen támogatná ügyfeleinket?

Ügyfélszervező tanácsadó

.

Amit kínálunk:

Olyan irodába hívom dolgozni, ahol a kollégák igényesek a környezetükre, segítőkészek és mindenkire lehet számítani.Nem érzi senki magát felsőbb rendűnek, mert nálunk egy a cél, közös a siker!Bármilyen furcsa a mai világban, de sokan vagyunk, mégis családias hangulatban dolgozunk.Minden feltételt biztosítunk a munkához, egyszerűen csinálni kell a feladatokat.Van ügyfélkör, címanyag. Vannak jól értékesíthető piacvezető termékek.Több lábon állunk, hogy mindenki magas szinten tudja eltartani a családját. Ingyenes képzések vannak, mert mi a tanulásért nem kérünk pénzt.Hozzá járulunk az adója kifizetéséhez, így amit keres bruttóban, megmarad nettóban. 


Feladatok:

Beszélgetéssel keressük a kenyerünket, tehát könnyű szellemi munkát végzünk.A kommunikációval keresett jövedelmet mindenki előnybe részesíti a nehéz fizikai munkával szemben. Tehát szervezkedünk telefonon, tanácsadást nyújtunk személyesen. Nem kell pénzügyi zseninek lenni, mert a tablet, a laptop elvégzi helyettünk a pénzügyi kalkulációkat. Csak meg kell tanulni kezelni a programokat.Folyamatosan képezzük magunkat, mert a tudás az ami hozzá segít bennünket ahhoz, hogy maradéktalanul ellássuk feladatainkat.Amit elvárunk:

Aki nálunk szorgalmas, többszörösét keresi az átlagbérnek.


Előnyt jelent:

Előny ha tapasztalatot szerzett kereskedelem, vendéglátás, egészségügy vagy értékesítési területeken. Előny ha pedagógusi pályán mozgott.Előny ha szereti az embereket és empatikus velük szemben.Előny az is ha lojális a kollégáihoz, munkáltatójához.Nagy előny ha határozott fellépésű, tárgyalóképes kommunikációval rendelkezik.Ne ijedjen meg, ha ha ezek közül sok hiányzik Önből, mert vannak képességek amik fejleszthetők, és vannak amik tanulhatók!


Jelentkezés feltétele:

Csak akkor jeletkezzen, ha van érettségije vagy diplomája!


Egyéb közlendő:

AKKOR VÁROM A SZAKMAI ÖNÉLETRAJZÁT, HA TUDJA MAGÁRÓL, HOGY KITARTÓ, CÉLTUDATOS, SZORGALMAS!


Elvárt végzettség:


Középfok.

Számítógép ismeret:

Gyakorlott.

   A hirdetés technikai adatai:
Földrajzi hely/megye:
   Budapest
A munkavégzés címe:

   .

Alkalmazási jogviszony:
 •    Teljes vagy rész munkaidö.
 • Érvényesség:

      20 19.02.26 -- 14:04 - óráig volt érvényes. Már nem jelentkezhetsz.    

     
  Cégbemutatás:

     
  Nogea Kft.
   

  Cégünk önálló pénzügyi szolgáltató cég, mely az Aegon Magyarország Zrt. és a Budapest Bank közvetlen partnere. Huszon éves tapasztalattal bíró csapat, meghatározó szerepet tölt be a magyar pénzvilágban. Kiegészítő tevékenységként foglalkozunk ingatlanértékesítéssel, egészségügyi szolgáltatások közvetítésével, valamit beléptünk az értékpapír piacra is. Igényektől függően több lábon lehet állni, több területen lehet dolgozni, így sokkal magasabb jövedelemre lehet szert tenni.

  Kiemelkedő támogatások mellet foglalkoztatunk új munkatársakat értékesítési területen több beosztásban. Tanácsadói, vezetői és irodai pozíciók várják a jelentkezőket. Érdemes személyesen tájékozódni a részletekről mert a munkakörök más-más feltételekkel működnek.
  Önéletrajz beküldésével lehet pályázni, azok kiértékelése után írásban érkezik interjúra időpont.

  .
  Thanks for the pictures derived from the portfolio www.freedigitalphotos.net
   
  vissza az előző oldalra

  Thanks for the pictures derived from the portfolio: www.istockphoto.com
  and:
  www.freedigitalphotos.net
   

  vissza az előző oldalra>>